Pivní koktejly

14.08.2014 17:19

Pivní koktejly


 

Míchání piva

Míchání piva a dělat z něho koktejly je v naší zemi zatím poněkud nepopulární a je jasné proč. Klacický pivař přeci nevymýšlí nápoj, ten už vymysleli za něj.

I přesto se najdou lidé, kteří by s pivem rádi experimentovali. Smíchat pivo s colou nebo jiným nápojem může být velmi chutná věc.

Pro ty, kteří chtějí experimentovat se svou chutí a chuťovými buňkami, máme pár receptů na koktejly z piva. Recepty a návody na přípravu jsou jednoduché a rychlé.

 

Míchání piva s jinými ingrediencemi je něco, co se naší vlasti zatím poněkud vyhýbalo. Pivní koktejly se přitom rozhodně mohou rovnat s koktejly, jakými jsou například populární Sex on the Beach či Mojito. Přinášíme Vám zde recepty na koktejly, jejihž základem jsou ingredience běžně dostupné v obchodních centrech a které jsou zároveň cenově nenáročné. Především se jedná o světlé a tmavé pivo, ovocné džusy a sirupy Monin. Sirupy Monin lze zakoupit ve větších supermarketech.

Cena jedné lahve o velikosti 0,25 litru by neměla překročit hranici 100 korun, přičemž takováto lahev vydrží i na několik desítek koktejlů. Všechny koktejly, které Vám zde přinášíme jsou jednoduché na přípravu a navíc je máte hotové za 5 minut. Pivní koktejly jsou tedy příjemným zpestřením běžného dne a jejich vyzkoušení všem vřele doporučujeme.

 

Několik návodů a motivací najdete v sekci

návody na různá piva“