Archiv článků
Hersbrucker
20.08.2014 16:44
Název chmele:
HERSBRUCKER
Původ: Tradiční německá aromatická odrůda vyšlechtěná v oblasti Hersbruck.
Aroma: chmelové ,mírně kořeněné
Použití: třetí chmelení
Alfa kyseliny (%)
2,5 – 4,0...
Hercules
20.08.2014 16:41
Název chmele:
HERCULES
Původ: Vysoce výnosná německá vysoko-obsažná odrůda.
Aroma: rybízová příchuť ,kořeněné
Použití: první chmelení
Alfa kyseliny (%)
12,0– 17,0 %
Beta...
Magnum
20.08.2014 16:39
Název chmele:
MAGNUM
Původ: Německá vysoko-obsažná odrůda chmele .
Aroma: bez aroma,čistá hořkost
Použití: první chmelení
Alfa kyseliny (%)
11,0– 16,0 %
Beta kyseliny...
Mandarina
20.08.2014 16:32
Název chmele:
MANDARINA
Původ: Nová německá odrůda chmele vyšlechtěná z americké odrůdy Cascade a samčí rostliny z Institutu Hull.
Aroma: ovocné s citrusovým nádechem
Použití: třetí chmelení ,suché chmelení...
Melon
20.08.2014 16:30
Název chmele:
MELON
Původ: Odrůda chmele vyšlechtěná z americké odrůdy Cascade a samčí rostliny .
Aroma: ovocné s nádechem vodního melounu a jahod
Použití: první chmelení
Alfa kyseliny (%)
6,5–...
Merkur
20.08.2014 16:28
Název chmele:
MERKUR
Původ: První vysoko-obsažná německá odrůda resistentní vůči peronospoře .
Aroma: kořeněné
Použití: první chmelení
Alfa kyseliny (%)
10,0– 14,0 %
Beta...
Northern Brewer
20.08.2014 16:26
Název chmele:
NORTHERN BREWER
Původ: Vyšlechtěn v Anglii v roce 1934 a později pěstován v Německu, Belgii, Španělsku a spojených státech.
Aroma: středně kořeněné
Použití: první a druhé chmelení
Alfa...
Opal
20.08.2014 16:21
Název chmele:
OPAL
Původ: Německá aromatická s dobrou resistencí vůči chorobám.
Aroma: sladké ,kořeněné
Použití: druhé chmelení
Alfa kyseliny (%)
5,0– 8,0 %
Beta kyseliny...
Perle
20.08.2014 16:18
Název chmele:
PERLE
Původ: Populární německá aromatická odrůda pěstovaná od roku 1978 vyšlechtěná z anglické odrůdy Northern Brewer.
Aroma: květinové,mírně kořeněné
Použití: druhé chmelení
Alfa...
Polaris
20.08.2014 16:15
Název chmele:
POLARIS
Původ: Nová německá odrůda chmele pěstovaná od roku 2012.
Aroma: ovocné aroma až s chladivým nádechem do borovice, máty
Použití: první,druhé i třetí chmelení ,suché chmelení
Alfa...
Záznamy: 31 - 40 ze 157