Rakouský kozel Bock
Rakouský Kozel - Bock
-
EBU 40
-
EBC 25
-
Stupňovitost 22%
-
Alkohol 10,2%
-
Infuzní způsob
-
Celkové množství piva cca 20 l
-
Seznam ingrediencí pro výrobu piva
-
5200 gramů Plzeňský světlý slad
-
6300 gramů Mnichovský slad
-
Chmel - aromatický 6,5% - 70 gramů - ve dvou dávkách (40 a 30 gramů na začátku a 10 min. před koncem ...
-
40°C vystírka, 15 min. nechat odpočívat ...
-
52°C, zápařka - prodleva 20 min. ...
-
68°C, prodleva po dobu 70 min. ...
-
76°C, odrmutování a poté scezování. ...
-
Celkové množství sladiny cca 24 - 25 litrů po vyslazení
-
Chmelovar 90 min. ...
-
Schladit na zákvasnou teplotu: pro spodní kvašení 8°C
-
Více v receptu není uvedeno a já jsem jej nezkoušel.
-
Dej bůh štěstí"