Archiv článků

Světlé pivo Pzeňského typu 4

01.08.2014 19:12
Celkové množství piva 20 l Základní sladina: 14 % - BE 22 Hořkost: EBU - neuvedeno Barva: EBC - neuvedeno Procento alkoholu: 6 - 7% Seznam ingrediencí pro výrobu piva Množství a druhy sladu: Plzeňský slad - 4,5 kg Množství chmele: chmel...

Světlé pivo Pzeňského typu 3

01.08.2014 19:10
Infuzní způsob Celkové množství piva cca 10 l Seznam ingrediencí pro výrobu piva - Obsah základní sladiny - neuveden 2 - 2,5 kg Plzeňského světlého sladu 12 gramů chmelových pelet a nebo 4 dkg chmelových šišek ve dvou dávkách Postup výroby...

Světlé pivo Pzeňského typu 2

01.08.2014 19:08
Infuzní způsob Celkové množství piva cca 20 l Seznam ingrediencí pro výrobu piva - Obsah základní sladiny 12 % 4,1 kg Plzeňského světlého sladu 50 gramů chmele ve třech dávkách (8% alfa-kyseliny) Vystírku provést do vody 50°C, 15 min. nechat odpočívat...

Světlé pivo Pzeňského typu 1

01.08.2014 19:07
Infuzní způsob Celkové množství piva cca 20 l Seznam ingrediencí pro výrobu piva - 12 % Hořkost - 40 EBU Barva - 6 EBC Alkohol 5% 4,5 kg Plzeňského světlého sladu 210 gramů Caramalz Pilz 100 gramů aromatického chmele ve třech...

Weizen – nakuřované pšeničné

01.08.2014 19:02
Celkové množství piva 20 l Základní sladina: 13,5% Hořkost: 44 IBU Seznam ingrediencí pro výrobu piva Množství a druhy sladu: Pšeničný nakuřovaný slad 4100 gramů Pšeničný nakuřovaný pražený slad 680 gramů Rýžové plevy 450 gramů (zde vidím pouze...

Weizen – pšeničné světlé pivo

01.08.2014 19:02
Várka cca 25l horké mladiny, rmutování infúzní - rmutovací schéma podle Weyermannu Suroviny: Plzeňský slad: 2,5 kg Pšeničný slad: 2,5 kg chmel ŽPČ (granule 90): 30g Kvasnice: svrchní (Weizen) Varný postup: nálev na vystírání v množství 17,5 litrů...

Weizen - Grodziskie

01.08.2014 19:00
  Celkové množství piva 20 l Základní sladina: 8% Hořkost: neuvedeno Barva: neuvedeno Procento alkoholu: neuvedeno Seznam ingrediencí pro výrobu piva Množství a druhy sladu: Pšeničný světlý slad 1000 gramů Nakuřovaný slad 1500 gramů...

Weizen - Kodlíčské pšeničné

01.08.2014 18:38
Dekokční způsob výroby na jeden rmut, vrchní kvašení   Vaření v jedné varné nádobě V1 + pomocná nádoba PN1 /hrnec,možné využít vnitřní nádobu chladiče/ 1. Šrotování /když není již provedeno/, tedy rozdrcení sladového zrna. 1.1 Světlý sklad Plzeňského typu 2,0 kg /1kg =...

Weizen - Hefeweizen

01.08.2014 18:36
Celkové množství piva 20 l Základní sladina: 12% Hořkost: 22 EBU Barva: 9 EBC Procento alkoholu: 4,9% Seznam ingrediencí pro výrobu piva Množství a druhy sladu: Pšeničný světlý slad 2900 gramů Plzeňský slad 1700 gramů Kouřový slad...

Weizen - pšeničné pivo světlé

01.08.2014 18:33
  Celkové množství piva 20 l Seznam ingrediencí pro výrobu piva Plzeňský slad 1,7 kg Pšeničný slad 2,5 kg chmel 80 gramů 4% alfa kyselin 14 litrů vody na vystírku 16 litrů vody pro dolití Obsah základní sladiny asi 12% Svrchní...
Záznamy: 131 - 140 ze 157
<< 12 | 13 | 14 | 15 | 16 >>