Archiv článků

Svatavský trpaslík 7 - polosvětlé s Bavorským sladem

01.08.2014 21:23
polosvětlé s přídavkem Bavorského sladu Vařeno dekokčním způsobem na dva rmuty Spodní kvašení Bavorský slad - 0,2 kg Plzeňský slad - 4,5 kg Voda - 18 l vystírka , 14 l vyslazování, 1 l výplach varné nádoby po rmutech Chmel 20 gramů - Premiant, 50 gramů -...

Svatavský trpaslík 6 - světlé Plzeňského typu

01.08.2014 21:22
Světlé pivo "Plzeňského typu" Vařeno dvourmutově Celkové množství piva cca 20 l Seznam ingrediencí pro výrobu piva 4,0 - 4,5 kg Plzeňský světlý slad - rozdíl množství ladu určuje výslednou barevnost a současně hustotu produktu ... Chmel - 20 gramů Premiant a 50...

Svatavský trpaslík 5 - polotmavé Plzeňského typu

01.08.2014 21:20
  Polotmavé pivo "Plzeňského typu" Vařeno dvourmutově Celkové množství piva cca 20 l Seznam ingrediencí pro výrobu piva 3,8 kg Plzeňský světlý slad 0,2 kg barvící slad Chmel - 20 gramů Sládek a 50 gramů poloraný červeňák Vystírku provést do...

Svatavský trpaslík 4 - světlé Plzeňského typu

01.08.2014 21:19
světlé pivo "Plzeňského typu"   Infuzní způsob Celkové množství piva cca 20 l Seznam ingrediencí pro výrobu piva 4100 dkg Plzeňský světlý slad 30 dkg Pšeničný slad Chmel - Hořký slad, já jsem použil "Bavorský zlatý", který obsahuje 6,5 % alfa - na...

Svatavský trpaslík 3 - tmavé s pšenicí a karamelovým sladem

01.08.2014 21:17
tmavé pivo s přídavkem pšenice a karamelového sladu Zde uvedené pivo - autor František Machač Vyrobeno trojnásobnou infuzí. Koho překvapuje infuzní způsob, tak je to z jednoduchého důvodu. Nemám zatím podmínky na dekokci a současně mi kvalita piva vyhovuje ... Infuzní způsob -...

Svatavský trpaslík 2 - polotmavé

01.08.2014 21:16
polotmavé pivo   Jednodušeji to už snad ani nejde. Já bych to nazval základním pivem a od něj lze potom cokoli odvíjet. Koho překvapuje infuzní způsob, tak je to z jednoduchého důvodu. Nemám zatím podmínky na dekokci a současně mi kvalita piva vyhovuje ... Uvedené pivo ochutnával...

Svatavský trpaslík 1 - světlé

01.08.2014 21:15
Jednodušeji to už snad ani nejde. Já bych to nazval základním pivem a od něj lze potom cokoli odvíjet. Infuzní způsob Celkové množství piva cca 20 l Seznam ingrediencí pro výrobu piva 4,5 kg Plzeňský světlý slad 200 gramů Bavorský slad 90 gramů poloranný...

Březňák 2

01.08.2014 21:13
Celkové množství piva 20 litrů Seznam ingrediencí pro výrobu piva Plzeňský slad 4,1 kg Karamelový slad 200 gramů Chmel (4% alfa kyselin) 90 gramů spodní kvasnice 14 l vody na vystírání 16 l vody na dolití Zde je dle mého názoru malý objem...

Březňák 3

01.08.2014 21:13
Celkové množství piva 20 l Základní sladina: 14 % Hořkost: EBU - neuvedeno Barva: EBC - neuvedeno Procento alkoholu: Seznam ingrediencí pro výrobu piva Množství a druhy sladu: Plzeňský slad - 1 kg Vídeňský slad - 1,5 kg Mnichovský...

Březňák 1

01.08.2014 21:12
  Zde uvedené pivo se umístilo na 2.místě v kategorii spodně kvašených piv (březňáků) v roce 2000 v Německu ... Celkové množství piva 40 litrů Seznam ingrediencí pro výrobu piva Plzeňský slad 4 kg Mnichovský slad 6 kg chmel (10%) 50 gramů...
Záznamy: 121 - 130 ze 157
<< 11 | 12 | 13 | 14 | 15 >>