Archiv článků

Weizen - Hefeweissbier altbayrischer Art

01.08.2014 18:33
Celkové množství piva 20 l Základní sladina: 12,5% Hořkost: 18 EBU Barva: 9 EBC Procento alkoholu: 5,2% Seznam ingrediencí pro výrobu piva Množství a druhy sladu: Pšeničný světlý slad 2600 gramů Vídeňský slad 2100 gramů Množství...

Weizen - s pomerančovou kůrou

01.08.2014 18:29
  Celkové množství piva 50 litrů Seznam ingrediencí pro výrobu piva Slad 11 kg 70% tvoří pšeničný slad a zbytek ječný slad 1/2 kg sušené pomerančové kůry namleté a nebo nastrouhané nahrubo před usušením. Nutno pořádně před sušením omýt kartáčkem chmel 50...

Weizen - pšeničné pivo tmavé

01.08.2014 18:26
  Celkové množství piva Seznam ingrediencí pro výrobu piva Plzeňský slad 2 kg Pšeničný slad tmavý 2 kg Karamelový slad 300 gramů chmel 80 gramů 4% alfa kyselin chmel aromatický 60 gramů 14 litrů vody na vystírku 16 littrů vody pro...

Weizen – pšeničné 1

01.08.2014 18:23
Zde uvedené pivo se umístilo na 2.místě v kategorii svrchně vařených piv v roce 2000 v Německu …   Základní recept vhodný pro všechna svrchně kvašená piva. Celkové množství piva Seznam ingrediencí pro výrobu piva Sypání" 50 - 100% pšeničného sladu, 0 - 50% ječného...

\syujxikdtulzi

01.08.2014 18:22

Světlý ležák spodně kvašený

01.08.2014 18:18
Celkové množství piva cca 20 l   Infuzní způsob   Seznam ingrediencí pro výrobu piva 4,5 kg Plzeňský světlý slad 50 gramů poloraný červeňák ve třech dávkách 7 - 10 gr. spodních kvasnic - sušené 18 l vody - vystírka, 6 l vody - vyslazení...

Polosvětlý ležák s přídavkem carahell

01.08.2014 18:15
na cca 20 litrů piva   3,6kg český slad 0,4kg CARAHELL 0,2Kg pšeničný Vodu napustím v předvečer várky, do vody přidávám kyselinu citronovou v množství 1,7g na 17 litrů vystírací vody. Vystírka do 39 stupňů, prodleva 20 minut, ohřev na 52 st.,...

Granátový rubínový ležák

01.08.2014 18:13
Celkové množství piva 50 l   Základní sladina: Hořkost: EBU Barva: EBC Procento alkoholu: Seznam ingrediencí pro výrobu piva Množství a druhy sladu: Plzeňský slad - 7 kg Bavorský slad - 5 kg Karamelový slad - 0,5 kg...

MeGal - skoro světlý ležák

01.08.2014 18:11
Celkové množství piva 50 l   Základní sladina: Hořkost: EBU Barva: EBC Procento alkoholu: Seznam ingrediencí pro výrobu piva Množství a druhy sladu: Plzeňský slad - 5 kg Bavorský slad - 5 kg Karamelový slad - 0,15 kg...

Holandský ležák 2

01.08.2014 18:10
  Celkové množství piva cca 20 l EBU 37 EBC 9 Stupňovitost 12,5% Alkohol 5,2% Infuzní způsob Seznam ingrediencí pro výrobu piva 4500 gramů Vídeňský slad Chmel - aromatický 5,5% - není více uvedeno, množství 72 gramů ......
Záznamy: 141 - 150 ze 157
<< 12 | 13 | 14 | 15 | 16 >>